top of page

Trouwen

Ontdek het tijdloze symbool van liefde bij onze juwelierszaak. Een trouwring, meer dan alleen een sieraad, belichaamt eeuwige verbintenis en symboliseert de onbreekbare band tussen partners.

 

Vertrouw op onze ervaren juweliers om je hierbij te helpen. Begin je reis van voor altijd met een symbool zo mooi en blijvend als jullie liefde."

Contact

U kunt met Jewelry Delft vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier, spontaan langskomen of bellen via het nummer onderaan de pagina. Tijdens het oriëntatie gesprek zullen we rustig de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek zal een passende vrijblijvende offerte worden gemaakt.

Ringmaat

Om uw ring perfect te laten passen geven wij u advies over de benodigde ring maat. Dit is uiteraard afhankelijk van de dikte vorm en het ontwerp van de ring. Tijdens het hele proces zullen we de ring blijven passen en indien nodig kan het altijd nog worden aangepast!

Materiaal

Over het algemeen zijn trouwringen vaak van goud. Maar wist u dat ze nooit uit zuiver (24kr) goud bestaan? Dit slijt te snel, is zacht en is te buigbaar om gebruikt te worden voor trouwringen of andere sieraden. ​ Om deze reden worden er altijd andere materialen toegevoegd zoals koper, nikkel, palladium, platina, zink en zilver. Door de samenstelling van het goud te veranderen kunt u zowel de prijs als de kleur en uitstraling van de ring zelf bepalen.

Ontwerp

Ook het ontwerp is volledig naar uw eigen smaak aan te passen. Wilt één of meerdere edelstenen of  materialen erin verwerken? Moeten beide ringen hetzelfde zijn of toch verschillend. Op deze pagina is een impressie gegeven van de mogelijkheden waardoor u zich kunt laten inspireren. Zelfs een speciale sluiting is mogelijk als de ring anders niet past. Het is natuurlijk mogelijk dat vanaf het oriëntatie gesprek het ontwerp door u wordt aangepast. Wij zullen daarvoor tijdens het gehele proces duidelijke communiceren over de kosten van de eventuele aanpassingen zodat u hiervan ten alle tijden op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Realisatie

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag. Door onze jarenlange ervaring als goudsmid garanderen wij dat uw ring van de hoogste kwaliteit is met de beste materialen. Het productie proces duurt over het algemeen X weken maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van de complexiteit van het gewenste object. Tijdens de productie zullen wij u nog een keer uitnodigen om de voortgang te bekijken en eventuele aanpassingen te maken indien gewenst.

Oplevering

Wanneer de ringen klaar zijn nodigen we u beide uit om ze op te komen halen.

Het proces in beeld

Het is niet zomaar een ring

Bij een ring gaat niet alleen om het fysieke object. Het gaat om de betekenis erachter, de symboliek van een cirkel die geen begin en geen einde heeft - net zoals hun liefde.

 

Bij het goudsmeden gaat het niet alleen om het maken. Het gaat om de persoonlijke accenten, gravures en de details die alleen zij zullen begrijpen, en hun band constant zal versterken.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Kom bij ons langs in hartje Delft, vul het contactformulier in of vraag via het contactformulier om een online afspraak!

Neem contact op

bottom of page