top of page

Over Jewelry Delft

Ik ben Gautam Chamman, uw persoonlijke Goudsmid.

 

Bij Jewelry Delft, na een periode van 15 jaar ervaring opdoen in de beste ateliers van Nederland, werk ik nu met een klein team als Edelsmid en Gemoloog.

Delft is waar mijn reis begon om mijn droom te verwezenlijken: het oprichten van een atelier waar ik mijn eigen collectie kan ontwerpen.

Hier deel ik mijn passie, liefde en kennis van edelstenen en geef ik ze vorm in prachtige juwelen.

Dit stelt me in staat om mijn vakmanschap in te zetten om samen met mensen buitengewone en persoonlijke sieraden te creëren."

 city of delft in the netherlands the _markt_ square_edited.jpg

Over Jewelry Delft

Ons team 

Bij Jewelry Delft hebben wij een passie voor het goudsmeden, de materialen en de klanten.

Na een periode van 15 jaar ervaring opdoen in de beste ateliers van Nederland. Ben ik het avontuur aangegaan om mijn passie, liefde en kennis van edelstenen te delen in mijn eigen atelier.

Dit stelt me in staat om mijn vakmanschap in te zetten en samen met klant buitengewone en persoonlijke sieraden te creëren."

In de winkel hebben we al een brede collectie sieraden die de afgelopen jaren zijn gemaakt waar u gerust een kijkje mag komen nemen!

Gautam Chamman

Goudsmid / oprichter

Aan het begin van 2022 kwam ik als stagiair naar Jewelry Delft en ben vervolgens met succes als goudsmid afgestudeerd aan de vakschool in Schoonhoven.


Naast mijn studie kunst & economie, waarbij ik kennis opdoe en verschillende perspectieven ontwikkel, werk ik in het atelier waar ik dit probeer toe te passen. Ik houd me voornamelijk bezig met

 ontwerpen, management en het helpen van klanten.

Ik hoop u spoedig te mogen verwelkomen bij Jewelry Delft, waar ik je graag van dienst ben!

Dorine

Goudsmid

Onze visie

Bij Jewelry Delft omarmen we een unieke visie op het creëren van tijdloze sieraden. Onze passie ligt in het ambacht van het maken van handgemaakte juwelen, waarbij we elk stuk koesteren als een kunstwerk op zich. Onze focus ligt op edelstenen, omdat we geloven dat hun natuurlijke schoonheid en betekenisvolle symboliek sieraden tot veel meer maken dan alleen maar accessoires.

Wat ons echt onderscheidt, is ons vermogen om persoonlijke verhalen te verweven in onze sieraden. We begrijpen de emotionele waarde van stenen en oude sieraden die afkomstig zijn van dierbaren. Daarom bieden we de mogelijkheid om deze kostbare erfstukken nieuw leven in te blazen, om te toveren tot unieke creaties die de geschiedenis en herinneringen behouden, maar ook aangepast worden aan de moderne tijd.

Bij Jewelry Delft gaat het niet alleen om het eindproduct, maar ook om het proces. We nemen de tijd om naar jou te luisteren, je verhaal te begrijpen en samen te werken aan het ontwerpen van een sieraad dat je koestert. Onze klantenservice is van het hoogste niveau, omdat we geloven dat elke klant speciaal is en de aandacht verdient die nodig is om hun visie te realiseren.

Onze visie is gebaseerd op vakmanschap, creativiteit en toewijding. We willen niet alleen sieraden maken, maar kunstwerken die generaties lang meegaan en dierbaar blijven. Bij Jewelry Delft creëren we meer dan alleen sieraden; we creëren emotionele connecties, verhalen en herinneringen die een leven lang meegaan.

Stages

Jewelry Delft is een erkend leerbedrijf voor goudsmeden. We hebben in de afgelopen jaren meer dan 10 stagiairs gehad! 

 

Ons doel is om de stagiairs te helpen een goede basis in de techniek van het goudsmeden te creëren. Wij zijn van mening dat een sterke basis in combinatie met genoeg vlieguren zullen resulteren in voldoende kennis om eigen creatisch te kunnen voortbrengen.  

 

Omdat bij Jewelry Delft elk juweel met de hand wordt gemaakt, kunnen we elke stap van het proces lgedetailleerd uitleggen en voordoen.

 

Bijna alle stagiairs moeten, als onderdeel van hun eindexamen, een "meesterwerk" maken om af te studeren. Een prachtig en vooral leerzaam proces waarbij de stagair bij Jewelry Delft alle ruimte en begeleiding krijgt om met behulp van fijne techniek en eigen creativiteit te combineren.

 

Ben je op zoek naar een stage, bel ons of neem via het contactformulier contact met ons op!

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Kom bij ons langs in hartje Delft, vul het contactformulier in of vraag via het contactformulier om een online afspraak!

Neem contact op

bottom of page