top of page

Verloven

Het uitzoeken van een verlovingsring kan een hele uitdaging zijn.  Bij Jewelry Delft helpen wij u door het gehele process.  

Zo helpen we u bij het uitkiezen van de slijpvorm, het materiaal en uiteraard het ontwerp

Contact

U kunt met Jewelry Delft vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier, spontaan langskomen of bellen via het nummer onderaan de pagina. Tijdens het oriëntatie gesprek zullen we rustig de tijd nemen om uw wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek zal een passende vrijblijvende offerte worden gemaakt.

Ringmaat

Om de ring perfect te laten passen willen wij u vragen om de ringmaat van uw (toekomstige) partner op te nemen. Doordat de verloving meestal een verrassing is kunt u ook een andere ring van uw toekomstige partner meenemen. Mocht de ring uiteindelijk toch te groot of te klein zijn. Dan heeft u de mogelijkheid om de ringmaat (afhankelijk van het ontwerp) éénmalig achteraf aan te laten passen.

Materiaal

Over het algemeen zijn verlovingsringen vaak van goud. Maar wist u dat ze nooit uit zuiver (24kr) goud bestaan? Dit slijt te snel, is zacht en is te buigbaar om gebruikt te worden voor verlovingsringen of andere sieraden. Om deze reden worden er altijd andere materialen toegevoegd zoals koper, nikkel, palladium, platina, zink en zilver. Door de samenstelling van het goud te veranderen kunt u zowel de prijs als de kleur en uitstraling van de ring zelf bepalen.

Ontwerp

Ook het ontwerp is volledig naar uw eigen smaak aan te passen. Wellicht heeft u het met u het wel eens over verlovingsringen gehad of kunt u afbeeldingen van voorbeelden meenemen. Wilt u een klassieke diamanten verlovingsring, een specifieke slijpvorm of wilt u één of meerdere andersoortige edelstenen of  materialen erin verwerken? Op deze pagina is een impressie gegeven van de mogelijkheden waardoor u zich kunt laten inspireren. Het is natuurlijk mogelijk dat vanaf het oriëntatie gesprek het ontwerp door u wordt aangepast. Wij zullen daarvoor tijdens het gehele proces duidelijke communiceren over de kosten van de eventuele aanpassingen zodat u hiervan ten alle tijden op de hoogte bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Realisatie

Als het ontwerp is goedgekeurd gaan wij aan de slag. Door onze jarenlange ervaring als goudsmid garanderen wij dat uw ring van de hoogste kwaliteit is met de beste materialen. Het productie proces duurt over het algemeen X weken maar dit is natuurlijk ook afhankelijk van de complexiteit van het gewenste object. Tijdens de productie zullen wij u nog een keer uitnodigen om de voortgang te bekijken en eventuele aanpassingen te maken indien gewenst.

Oplevering

Wanneer de ring klaar is nodigen we u uit om hem op te komen halen en zullen u veel succes wensen met het mooie moment!

Ovaal

Rond

Peer

Kussen

Markies

Radiant

Hart

Asscher

Emerald

bottom of page