top of page

Diensten

Welkom bij Jewelry Delft, waar ambacht en vakmanschap unieke juwelen creëren. Elk stuk wordt met liefde en precisie met de hand gemaakt, met oog voor detail en betekenis.​We betrekken u in elke fase, van concept tot aflevering, om een ontwerp te maken dat uw stijl weerspiegelt. 

Goudsmid

Bij Jewelry Delft komt vakmanschap samen met artistiek talent in het hart van Delft. In het atelier komt onze passie voor juwelen tot leven.

Als goudsmeden wijden we ons aan elk facet van ons werk. We gebruiken onze vaardigheden en creativiteit om unieke juwelen te ontwerpen, repareren en aan te passen. Of het nu erfstukken zijn of geheel nieuwe juwelen, we passen de stukken aan naar jouw smaak.

Onze eigen reis begint met een visie of een unieke edelsteen. Met onze expertise en vaardigheden brengen we die visie tot leven. Van de eerste schetsen tot de laatste polijsting wordt elke stap nauwkeurig uitgevoerd, met de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Verloven

Op zoek naar de perfecte verlovingsring? Onze collectie verlovingsringen biedt een perfecte balans tussen tijdloze elegantie en vakmanschap. We hebben diverse modellen, van een klassieke solitaire ring tot een fantasievol model. De ringen zijn gezet met een uitgebreid scala aan edelstenen, van de klassieke schittering van diamanten tot betoverende kleurschakeringen in saffieren.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding om je te helpen de perfecte ring te vinden, met alle juiste details. We zijn ook gespecialiseerd in op maat gemaakte ontwerpen, waarbij wordt gegarandeerd dat elke ring een uniek stuk is. Ons proces betrekt je bij elke stap, van conceptie tot creatie, waardoor je elke detail kunt personaliseren.

Taxateur

De taxatie van sieraden is van belang en vereist expertise, precisie en vertrouwen. Bij juwelier Delft biedt onze gecertificeerde taxateur u een manier om de waarde en het verhaal achter uw dierbare stukken te begrijpen.

Een taxatie gaat verder dan het toekennen van een waarde; vakmanschap en emotionele waarde zijn moeilijk in geld uit te drukken, maar ze zijn wel zeer belangrijk om mee te nemen. Onze taxateur onderzoekt elk facet, neemt elk element en marktfluctuaties in overweging. Of het nu voor verzekering, verkoop of persoonlijke kennis is, bij Juwelier Delft hopen we u een begripvolle taxatie te bieden.

We moedigen aan om een afspraak te maken, om zo toegewijde tijd te garanderen voor een grondige beoordeling. Deze persoonlijke aanpak waarborgt aandacht voor detail.

Trouwen

Of je nu de tijdloze elegantie van goud verkiest, de strakheid van platina zoekt, of een op maat gemaakt ontwerp wilt, wij zijn trots op het bieden van een persoonlijke ervaring en ontwerp.

 

We zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke trouwringen. Met ons in-house goudsmid atelier brengen we passie en vakmanschap samen om de ringen te ontwerpen en te maken.

Jouw trouwring is niet zomaar een sieraad; het is een weerspiegeling van jullie liefdesverhaal. Wanneer we samen zitten, nemen we stap voor stap door, van de vorm van de ring tot kleine details in de gravure, om ervoor te zorgen dat we aan al jullie wensen voldoen.

 

Wanneer je tevreden bent met het ontwerp op papier, nodigen we je uit om een paar keer terug te komen om te zien of de ring past en of elk detail naar jouw smaak is.

Edelsteenkundige

Als een toegewijd edelsteenkundige weet ik dat elke edelsteen, van schitterende diamanten tot betoverende saffieren, een uniek verhaal vertelt. Mijn passie ligt in het begrijpen van de individualiteit van elke steen, waarbij ik me richt op hun intrinsieke schoonheid en kwaliteit. Geen enkele edelsteen is hetzelfde; hun helderheid, kleur en aanwezigheid van insluitsels spelen een cruciale rol bij het bepalen van hun waarde en schoonheid.

Als expert besef ik dat het kiezen van de perfecte edelsteen een delicate balans vereist tussen verschillende factoren. De nuances van kleurgradaties, de zuiverheid van helderheid en de aanwezigheid van insluitsels zijn slechts enkele elementen die in aanmerking moeten worden genomen om de ware pracht van een edelsteen te onthullen.

 

Mijn expertise stelt me in staat om met precisie en ervaring te bepalen welke kenmerken een edelsteen uniek maken en welke het beste bij de smaak en behoeften van mijn klanten passen. Alleen een kenner kan de subtiliteiten van elke steen begrijpen en onthullen, en ik sta klaar om mijn expertise te delen om u te begeleiden naar de edelsteen die het beste bij u past.

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak maken? Kom bij ons langs in hartje Delft, vul het contactformulier in of vraag via het contactformulier om een online afspraak!

Neem contact op

We betrekken u in elke fase, van concept tot aflevering, om een ontwerp te maken dat uw stijl weerspiegelt. Onze specialisatie is het maken van juwelen met edelstenen, waarbij we elegantie en exclusiviteit nastreven.​ Ontdek de wereld van handgemaakte juwelen, waar vakmanschap en emotie samenkomen om tijdloze verhalen te vertellen.

Trouwen

Use this space to promote the business, its products or its services.

Verloven

Use this space to promote the business, its products or its services.

Edelstenen

Use this space to promote the business, its products or its services.

Goudsmid

Use this space to promote the business, its products or its services.

Taxateur

Use this space to promote the business, its products or its services.

bottom of page